Η Φιλοσοφία μας

Οι Chef μας και όλο το προσωπικό , είναι απόλυτα ενταγμένοι στη Φιλοσοφία και το σκεπτικό, που ενέπνευσε τους Δημιουργούς του – Bounty All Aboard -.
H προσέγγιση του, μοιάζει με ένα ταξίδι, σε ένα αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον, που με τις δημιουργίες του, στοχεύει να προσδώσει στους «συνταξιδιώτες» του, μοναδικές αισθήσεις, όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά.

Επιδίωξη και βασικός στόχος του – Bounty all Aboard – είναι μετά το πέρας κάθε «ταξιδιού» να υπάρχουν μόνο ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι
«συνταξιδιώτες» .

Ο Chef μας

Ο Γιώργος Νησίριος είναι απόφοιτος της εξαίρετης CHEF D’ OEUVRE με μακρά παρουσία στο χώρο, έμπειρος και κατασταλαγμένος με συγκεκριμένες
επιρροές από τη Μεσογειακή κουζίνα, εμπλουτισμένες με σύγχρονες παραλλαγές.

Υπέρμαχος του λιτού και εύγευστου, ενάντιος στις περιττές οπτικοποιημένες υπερβολές, θεωρεί ότι η βάση ενός ιδανικού γεύματος είναι, η ανεύρεση αγνών και επιλεγμένων φρέσκων υλικών, συνυφασμένων με αστείρευτο μεράκι και δημιουργική διάθεση.

Σας περιμένει καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του, πάντα έτοιμος να σας ξεναγήσει σε ένα ξεχωριστό “ ταξίδι γεύσεων του Bounty All Aboard .

Chef's Assistants

Mauricio Paci

Pizzaiolo

Γιώργος Θεοδωρίδης

Sous Chef

Πάρης Δημολίκας

Chef Assistant

Κλείστε τραπέζι

Κράτηση